maandag 6 maart 2023

KRACHTEN BUNDELEN.

Fascisme is 1 van de meest misbruikte begrippen, om mensen neer te kunnen sabelen.... Leer de definitie van het woord begrijpen, zonder emotionele lading.

Iedere vereniging of groep, kun je zien als een vorm van collectief bewustzijn, die op elkaar afstemt in het nastreven van het zelfde doel en maakt gebruik van een natuurlijk fenomeen, namelijk het samenbundelen van krachten door het collectief, om dit doel te bereiken.

De ander uitmaken voor fascist uit naam van een bepaalde groep, die je daarmee in een kwaad daglicht wilt stellen is de emotionele lading, die er in de afgelopen wereld oorlog aan gekoppeld is en is een zeer hypocriete voorstelling van zaken en tevens een heel gemakkelijke dooddoener om iedere discussie te kunnen smoren.

De vrijmetselarij maakt ook gebruik van fasces (bundel), om door onderlinge afspraken een doel te bereiken en is voor niet ingewijden een zeer schimmige groepering, die probeert absolute macht te krijgen om de wereld naar eigen maatstaven te kunnen vormen.

Dit zelfde geld voor het geldwezen en de innige verstrengeling met de naar monopoly strevende grote industriële bedrijven, die met onderlinge afspraken kartels vormen waar de niets vermoedende werknemer in deelneemt zonder de agenda te kennen en slechts geïnformeerd wordt on een need-to-know basis, zodat ze geen potentieel gevaar kan vormen voor de top, die de afspraken maakt, om de werknemer voor de laagst mogelijke vergoeding, zijn diensten aan het bedrijf te laten leveren, door winstbejag, wat gelijk staat met het heffen van rente..... geldelijke verrijking, waar geen arbeid tegen over staat, anders, dan die is afgeroomd van de werknemer.... Nu de robots steeds meer worden ingezet, wordt de mens een overbodige schakel voor hen en hebben ze deze liever niet op de kost en is de reden voor de genocide, die nu buiten het oog van de onoplettende burger, zich aan het voltrekken is.

-uw raadgevende druïde Wieberen-