woensdag 26 april 2023

IEDERE RELIGIE IS EEN SYSTEEM, een geloofssysteem, die je wereldbeeld bepaalt.

De religie van de zgn. Geldkerk, ook bekend als de Mammon in de Bijbel, waar de Christus Jezus het 1 en ander over uit de doeken heeft gedaan is een systeem wat gebouwd is op los zand..... met aannames, die in hoog tempo onderuit gaan, deze kan de waarheid omtrent het systeem, waar velen die op posities zitten waarin ze enige macht hebben, niet verdragen.

De waarheid brengt de systeemfout aan het licht, waarin alles wat ze verkondigen, om de macht te consolideren op gebouwd is.. Dit systeem heeft alle relevante posities in de maatschappij in handen waar de mens op aangewezen is, in een collectief belang, waar procentueel een kleine groep exorbitant profiteert van gelden, die het volk dor middel van belastingen in een centrale pot brengt.

Het overgrote deel is bezig met overleven, om rond te komen en een steeds groter deel van het besteedbare inkomen af te dragen aan die centrale pot. Het geld wordt niet aangewend voor zaken die het volk ten goede komen, maar gebruikt om te polariseren, waardoor groepen binnen ieder natie vijandig tegenover elkaar komen te staan en op wereldschaal leidt tot spanningen, die gaan leiden, tot de grote finale klap....

In het derde en vierde deel van de wereld oorlog, die net zo als de eerste beide delen is uitgelokt, door het centrale bankwezen achter de schermen, voor wie dit systeem van levensbelang is om te kunnen blijven bestaan.....

Zij werken met geld wat geen enkele dekking meer heeft, anders dan de claim, die zij menen te kunnen leggen op grond een leefruimte..... De reden, dat ze inzetten op een slavenmaatschappij, waarin zij de bezitter zijn van de grond en alle woon en werkruimte en daarmee de mens onderworpen hebben als dingen....

De mens is hun gereedschap, die door hun geest te breken, overbodig is geworden, om deze nieuwe situatie met robotica., lees kunstmatige intelligentie, die al het fysieke werk voor zijn rekening kan nemen om hen te vervangen.

Door de snelheid waarmee deze kan rekenen ook de toegang tot alle databanken heeft om een kennis voorsprong te houden......

Dit betekent niet het einde van het leven of de aarde, maar wel van de mensheid, zoals we die nu nog kennen, waar de gedachten nog vrij zijn en nu in hoogtempo worden gestroomlijnd in 1 geloof..... hun geloof...... het geloof, waar ons hele financiële stelsel op gebouwd is en ieder van afhankelijk is geworden..... Gebouwd op schaarste, die zij d.m.v. marktmanipulatie voor ons creëren.

De overvloed waar we in kunnen leven wordt in dit model, door een economie die gebaseerd is op het model, dat ruimte, levensmiddelen en grondstoffen schaars zouden zijn, ondergebracht, bij een relatief kleine elitaire groep, die zichzelf net iets gelijker acht, dan de medemens en deze daarmee meent te kunnen domineren...... Het is het geestelijk verval van de collectieve menselijke geest in het collectieve bewustzijn.

Een kleine groep, misschien zo'n 5 tot 10% procent van de wereldbevolking is dit zich bewust en probeert een grotere groep bewust te maken.... Het is jammer maar wanneer de wil er niet is om de andere kant van het gelijk onder ogen te zien, zal die grote groep het lot ondergaan, wat er geplant staat, omdat het de God is waar ze heilig in gelooft.

_ uw raadgevende Wieberen_